Vedete din Romania

#revenire tv #cosmin cernat #kanal d

Cosmin Cernat revine la Kanal D! Ce emisiune va prezenta

In urma cu doar cateva saptamani, cei de la Kanal D anuntau ca vin cu un nou format de televiziune, „Insula de 1 milion”, show ce se vrea a distruge concurenta.

Dupa ca in trecut au difuzat Exatlon si Survivor, iata ca acum cei de la Kanal D aduc in Romania o noua emisiune care a scris istorie la nivel mondial.

„Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventura cu cea mai mare miza pusa la bataie de o televiziune din Romania, va aduce publicului, in curand, un spectacol total al naturii umane, intr-un roller coaster impresionant de emotie, competitie si dinamica sociala, intr-un peisaj salbatic, rupt de lume, in indepartata Republica Dominicana.

50 de concurenti cu varste, profesii, pasiuni diferite se vor arunca in cel mai mare experiment social, ce va duce la un alt nivel modalitatea de a face reality show.

Unul dintre dintre cei mai apreciati oameni de TV din Romania, Cosmin Cernat, se va afla la „Insula de 1 milion”, in jungla dominicana, alaturi de cei 50 de concurenti, in calitate de prezentator, dar si de ghid al acestora, intr-una dintre cele mai surprinzatoare calatorii.

„Sunt emotionat sa fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alaturi de cei 50 de concurenti, in Republica Dominicana, si sper ca ei sa vada in mine, dincolo de prezentator, pe omul care ii va indruma in aceasta aventura extraordinara. Ii asteapta o experienta unica in viata si sunt mandru sa fac si eu parte din ea.

De asemenea, sunt convins ca publicul va avea parte de emotiile atat de asteptate, de acele trairi care transforma receptarea unui show de televiziune intr-o experienta inspirationala, cu totul personala”, a spus Cosmin Cernat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare