Vedete din Romania

#dan negru #mesaj #revelion

"Daca nu faceti Revelionul, ma sinucid"! Mesaj socant primit de Dan Negru

 

 

Trecerea dintre 2022 si 2023 este prima borna din ultimii 23 de ani cand Dan Negru nu va face Revelionul la televizor, dupa ce in acest an a trecut de la Antena 1 la Kanal D.

Deja o traditie printre romani, Revelionul cu Dan Negru se pare ca a ajuns la final, insa faimosul prezentator ar fi primit un mesaj de-a dreptul socant, dupa cum noteaza cei de la Cancan.

Sursa citata a publicat un mesaj care ar fi ajuns la Dan Negru si prin care o fana il anunta pe acesta ca se va sinucide daca el nu va organizat din nou Revelionul la TV.

„Domnule Negru, aceasta informatie cutremuratoare ma depaseste cu mult! As dori din toata inima sa va razganditi, deoarece existenta mea nu are sens fara Revelionul cu dumneavoastra. Odata cu ziua mea, schimbandu-se anul in calendar, va priveam la tv cu cea mai mare bucurie, era sarbatoarea mea preferata, datorita dumneavoastra si nimeni, niciodata, nu va putea schimba acest sentiment, insa cand sistemul meu auditiv a fost informat cu aceasta propozitie, Primul an fara Dan Negru, am simtit ca se cutremura pamantul cu mine. Va rog din toata inima sa va faceti prezenta. Daca nu faceti Revelionul, o sa se faca o inmormantare, ma sinucid”, ar fi fost mesajul primit de Dan Negru.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului