Vedete din Romania

#gina pistol #smiley #cucerire

Gina Pistol a spus cum l-a cucerit pe Smiley! Dezvaluiri despre prima lor intalnire in doi: „Vreo trei ore”

De aproximativ sapte ani, Gina Pistol si Smiley formeaza unul dintre cele mai frumoase si discrete cupluri din showbiz. La inceput, ei chiar au incercat pe cat posibil sa se fereasca de ochii lumii si sa nu se afle ca sunt impreuna.

Pana la urma, ei au facut publica relatia, iar in prezent sunt parintii unei fetite care in doar cateva luni va implini doi ani si care a fost botezata Josephine Ana.

Invitata in podcastul lui Horia Brenciu, Gina Pistol si-a amintit de inceputul relatiei cu Smiley, dezvaluind cum a reusit sa il cucereasca si ce au facut, timp de trei ore, prima data cand artistul a mers la ea acasa.

„Mi-e si frica, pentru ca eu sunt de o sinceritate iesita din comun. Mi-a zis Andrei: «Iubita mea, ar trebui sa inveti sa-ti pui un filtru». Noi vorbeam asa... ne recomandam filme, una-alta, inainte sa fim impreuna. Ii trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri si-l faceam sa rada. Asa l-am agatat. Eram cu o prietena la pensiunea parintilor ei si el m-a intrebat ce fac. I-am trimis o poza cu un gombot, nu cu doi, cu unul. «Vrei sa-ti fac? Cand ma intorc in Bucuresi iti fac», i-am zis. I-am facut gomboti. A fost prima oara cand am facut gomboti, dar mi-au iesit atat de buni. El a venit la mine, avusese putina treaba la studio si a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe YouTube si mancam gomboti. Am stat vreo 3 ore si pe urma trebuia el sa plece. Si a plecat, dar s-a mai intors dupa aia”, a spus Gina Pistol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului