Vedete din Romania

#dorinte theo rose #theo rose #dorinte

Theo Rose a spus adevarul! Ce isi doreste sa se intample in ultimele zile din acest an

Cantareata, actrita, prezentatoare, influencer... intr-un singur cuvant: vedeta! Theo Rose, caci despre ea este vorba, a ajuns sa fie una dintre cele mai iubite celebritati din Romania, datorita talentului de care da dovada.

 

Urmarita de peste 1 milion de persone pe Instagram, tanara vedeta stie cum sa-si tina fanii aproape, iar postarile ei aduna zeci de mii de like-uri. Zilele trecute, in timp ce se afla in trafic, Theo Rose a facut un selfie video prin care le spunea celor care o urmaresc care este cea mai mare dorinta a ei la final de an.

„Singurul lucru care m-ar putea bucura la ora asta ar fi sa ninga. Dar nu ninge! La mine la tara a nins si mi-a trimis tata niste poze... A montat si sania cu trei reni, pe care i-am dus-o cu duba. A pus si instalatie pe casa. Daca la voi ninge, oriunde ati fi, daca va treziti si e zapada in jurul vostru, faceti-mi si mie o poza si trimiteti-mi, sa vad si eu zapada. In poze”, a spus Theo Rose pe instastory.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare