Vedete din Romania

#America Express #poveste de iubire #puya #iubire

Cum a inceput povestea de iubire dintre Puya si sotia lui, Melinda. Cei doi participa la America Express

Multi ii admira pe Melinda si Puya dupa ce au observat ce echipa buna fac la America Express. Povestea de iubire dintre cei doi a inceput in urma cu mai bine de 10 ani. Acestia si-au construit o frumoasa familie si se iubesc la fel ca in prima zi.

 

In 2011, Puya isi unea destinul cu aleasa lui, Melinda. Se pare ca acestia s-au cunoscut la un concert. Cantaretul a ramas impresionat de femeia care avea sa devina mama copiilor sai. De asemenea, el a povestit cum a cerut-o in casatorie pe sotia lui.

„Nu era fana mea. Eu am cantat la balul unde ea a prezentat. Si mi-a tras si teapa cu banii! Aia aveau sala plina si mie imi ziceau ca n-au bani. Si asa ne-am imprietenit. Am tinut legatura, am vorbit… Dupa a inceput sa imi placa jocul asta si imi tot puneam concerte in zona unde era ea. Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cantat si intr-un grajd! Si uite asa am reusit sa acopar fiecare satuc din zona Clujului. (…) Cand am cerut-o de sotie copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Pana acum vad ca m-a suportat.”, a spus Puya, potrivit Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare