Vedete din Romania

#survicor romania 2023 # incredibil #maria constantin

Prin ce a trecut Maria Constantin dupa ce s-a intors de la Survivor Romania 2023: “Incredibil”

Faimosii si Razboinicii trec prin clipe crunte la Survivor Romania, testandu-si limitele. Acestia nu au parte de hrana sau produse de ingrijire si trebuie sa treaca prin cateva probe dure. Maria Constantin s-a intors in tara, insa si-a dat seama rapid ca se confrunta cu anumite probleme.

 

Chiar daca nu a stat prea mult in competitie, Maria Constantin a avut de suferit dupa participarea la Survivor Romania 2023. Frumoasa cantareata a explicat ca s-a intors cu parul distrus, caci in Republica Dominicana nu avea produse de ingrijire.

“Eu nu am stat decat o saptamana in jungla, dar nu stiu ce s-a intamplat acolo cu parul meu, e distrus, pur si simplu. Nu aveam sampon, nu aveam nimic acolo. Am observat ca imediat ce am ajuns la hotel, dupa ce am iesit din concurs, atunci cand mi-am facut baie la hotel, parul s-a facut din blond verde. Incredibil, nu stiu ce proces de degradare s-a intamplat acolo. A fost un fenomen foarte ciudat.”, a spus ea pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului