Vedete din Romania

#mesaj de sustinere #dana roba #culita sterp #sustinere

Culita Sterp, mesaj de sustinere pentru Dana Roba! Ce si-a indemnat colegii sa faca

Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, a trecut prin momente de groaza in urma cu aproximativ o luna.

La acea vreme, sotul ei, Daniel Balaciu, a batut-o cu un cioncan pana cand ea a ramas inconstienta. Dupa ce si-a dat seama ce a facut, barbatul a sunat la 112, iar femeia a fost dusa de urgenta la spital, fiind in coma.

Medicii care au tratat-o au afirmat ca doar o minune a facut ca Dana Roba sa ramana in viata, tinand cont de felul in care a fost mutilata de partenerul ei de viata.

Dupa ce a fost externata din spital, la insistentele rudelor, Dana Roba a oferit pe retelele de socializare un cont in care lumea sa ii poata dona bani, deoarece in urma agresiunii la care a fost supusa nu mai poate munci. Astfel ca nu va mai castiga niciun ban in viitorul apropiat.

Culita Sterp, unul dintre cei mai cunoscuti manelisti din Romania, a facut un apel pe retelele de socializare, indemnad pe toata lumea sa ii doneze bani Danei Roba.

„Haideti sa fim alaturi de ea, donati fiecare cat puteti! Pe mine unul, sincer, m-a impresionat foarte tare cazul ei. Si acum nici nu mai poate sa munceasca, pentru ca nu poate sa-si foloseasca mainile si are problemele pe care le are, plus doua fetite de crescut. Fac apel la toti colegii mei, nu saracim cu cateva sute sau mii de lei de fiecare acolo, renuntam la o masa in oras si ne facem datoria in fata lui Dumnezeu si o ajutam pe femeia asta, dar, de fapt, ne ajutam pe noi, pentru ca atunci cand dai, tie iti dai. Dumnezeu sa aiba grija de tine, Dana, si de fetitele tale! Ai incredere in Dumnezeu si in tine, ca o sa fie totul bine, esti o mare luptatoare”, a spus Culita Sterp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare