Vedete din Romania

#divort catalin bordea #catalin bordea parasit de sotie #catalin bordea #divort

Ce a facut Catalin Bordea dupa ce s-a aflat ca a fost parasit de sotie. De ce divorteaza Livia de comediant

In urma cu doar cateva saptamani, despre Catalin Bordea si sotia lui, Livia, s-a spus in tabloide ca s-ar fi despartit.

Totul a inceput dupa ce comediantul a postat pe Instagram, la story, un mesaj ciudat: „Sa stai intr-o relatie cu un om care nu te iubeste este ca si cum ai incerca sa scrii o scrisoare cu un stilou fara cerneala. Inutil. Eu. Azi”.

Chiar daca nici Catalin si nici Livia nu au comentat pe marginea acestui subiect delicat, cei de la Cancan au aflat ca sotia lui Bordea a parasit caminul conjugal la putin timp dupa terminarea show-ului „America Express”.

Din cate se pare, cei doi soti au sperat ca separarea de cateva luni, cat Catalin Bordea va fi plecat la emisiunea de la Antena 1 alaturi de Nelu Cortea, va fi ca un restart si lucrurile vor merge din nou bine. Insa nu a fost chiar asa!

„Bordea a facut tot ce i-a stat in putere pentru a-si salva casnicia. Livia voia sa se desparta dinainte de plecarea la America Express, insa au decis sa mai discute dupa intoarcerea lui Catalin. Si-au spus ca doua luni departe unul de celalalt nu este chiar putin, asa ca poate isi revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubeste enorm. A fost inclusiv la psiholog, pentru a incerca sa rezolve anumite lucruri la el, in interiorul lui. A progresat enorm. Pe ea o adora, o trateaza extraordinar. Dar, pur si simplu, nu au reusit sa invie flacara aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternica.

Acum sunt despartiti, iar el sufera foarte mult. O face, insa, discret, cu demnitate. Alta solutie oricum nu are. Ea a plecat de acasa temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au inselat, nu exista nimic de genul acesta”, a spus pentru Cancan un apropiat al celor doi soti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului