Vedete din Romania

#America Express #catalin bordea #comediant #psiholog

Cu ce probleme s-a confruntat Catalin Bordea dupa America Express. Comediantul a avut nevoie de psiholog

In timpul unui podcast, Catalin Bordea a vorbit despre importanta terapiei atunci cand te confrunti cu stari de anxietate si a marturisit ca a avut atacuri de panica in primele doua saptamani ale competitiei America Express.

Dupa intoarcerea acasa, Catalin Bordea a realizat ca are nevoie de ajutor si a decis sa ia legatura cu specialisti in domeniu. Desi este mereu cu zambetul pe buze, comediantul s-a confruntat cu stari de anxietate.

“Este o chestie foarte importanta. Eram impotriva inainte, daca imi ziceai ca mergi la psiholog... Eu eram moldovean pana la capat. Unde mergi?(...). Am avut toate chestiile astea, pana acum, cu terapie, cu citit foarte mult. Dupa America Express, dupa ce m-am intors.

Acolo am patit o chestie foarte... si inca mi se intampla. Mi-a disparut frica la un moment dat. Dupa doua saptamani am avut atac de panica, am zis "gata", iar dupa mi-a disparut frica. M-am intors acasa si am intrat in alte frici, d-astea de relatii personale, si am realizat ca nu mai vreau. Vreau sa ajung sa te tin controlul sau daca imi este frica de ceva sa merg mai departe, asa cum s-a intamplat si acolo'', a declarat Catalin Bordea, in cadrul podcast-ul lui Damian Draghici.

Catalin Bordea si Nelu Cortea au castigat competitia America Express 2023, reusind sa infrunte cu succes toate provocarile si sa castige premiul in valoare de 30.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare