Vedete din Romania

#declaratii contrversate #cristina ich #migranti

Cristina Ich, pe urmele lui Buhnici! Declaratii socante despre imigranti: “Bai dar mirosul…Phai de capul meu”

Cristina Ich, una dintre cele mai cunoscute influencerite din Romania, care are peste 820.000 de fani doar pe Instagram, a facut declaratii socante in privinta migrantilor. 

 

“Destul de multi imigranti la noi in tara in acest moment. Dar nu-i problema (…) la cati bani avem ii tinem si pe altii. Bai dar mirosul…Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale si carnati. Acum este mult mai rau. Cred ca erau din Pakistan (imigrantii- n.red.). Imi era super mila de ei, pentru ca isi cautau cartela si erau total debusolati. Imi era mila, da’… nu-i niciun avantaj ca intra atatia imigranti la noi in tara, pentru ca o sa se piarda locurile de munca ale romanilor, pentru ca mana de lucru este mai ieftin (sic!)…(aaa) Nici nu vreau sa ma gandesc. Lasati asa. E ok”, a transmis Cristina Ich pe Instagram, la InstaStory.

Declaratiile i-au adus frumoasei brunete numeroase critici. Mai mult, oamenii au facut apel catre companiile care au contracte de imagine cu Cristina Ich sa le intrerupa.

“Cristina Ich, mare influenkera acilisa pa Instagram, ne spune ea in direct dan aeroport ca vin imigrantii ... ie multi domn'le, miros urat, o sa ne saraceasca tara si le iau locurile de munca romanilor.

Vai de el popor care urla pe toate gardurile ca nu ne accepta strainii cand mergem sa lucram in tarile lor, dar il ia dracii aia mari cand vin persoane din alte tari sa lucreze in Romania.

Diferite cercetari asupra migratiei din Marea Britanie arata ca acest fenomen afecteaza pozitiv economia tarii gazda. De asemenea, studiile arata ca probabilitatea neangajarii nativilor necalificati nu creste odata cu imigrarea. Adica sa inteleaga si duamna Ich: romanii aia de nu vor/pot sa munceasca, nu o sa munceasca nici daca trimitem inapoi in tarile lor toti imigrantii aia de-i deranjau simturile olfactive in aeroport.

Ma sperie faptul ca o persoana cu 829 de mii de urmaritori face asemenea declaratii care instiga la ura, in loc sa promoveze toleranta si acceptarea.

Cristino, de frumoasa esti frumoasa. De informata ... esti frumoasa.”, a scris Melany Pasca, o tanara care are o firma de consultanta si este consilier la Parlamentul Romaniei, dupa declaratiile Cristinei Ich. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului