Buhnici nu este la prima abatere. Ce a putut sa spuna in trecut despre o femeie saraca, supraponderala, care manca o merdenea “Ba, serios?! Aveai nevoie de o gustarica?”

George Buhnici nu este la prima abatere cand vine vorba despre discriminarea oamenilor. In urma cu aproape un an, cu mult inainte de scandalul actual cu “minorele” si “vergeturile”, Buhnici a facut alte declaratii socante, intr-un podcast. Acesta acuza o femeie ca manca o merdenea, desi era supraponderala: “Ti se facuse fomita si aveai nevoie de o gustarica?”. Ba mai mult, a indemnat oamenii sa consume alcool in loc de zahar, lucru care in perceptia acestuia este mai sanatos.

 

“Ma uitam cum statea pe o bancuta... acum toti vor zice ca sunt un nenorocit ca vorbesc de oameni saraci. Ma uitam in jos, eu fiind pe scara rulanta, la o doamna mai saraca decat mine. Se vedea clar ca este intr-o uniforma de femeie de serviciu. Isi terminase tura. Si statea linistita, cumva jenata, pe un colt in mall, mancand o merdenea. Era o femeie usor supraponderala. Ce simti cand te uiti la o femeie supraponderala care, dupa ce a iesit din tura, mananca o merdenea?

Eu am prostul obicei sa ma uit la oameni si ma gandesc. Eu, ca unul care a slabit si pot privi de sus de pe scara rulanta, ma gandeam asa: „ba, serios?! Nu simti ca este ceva in neregula cu viata ta?! Ti se facuse fomita si aveai nevoie de o gustarica? Si tot ce ai putut sa faci a fost sa bagi in tine niste faina cu ulei? Dar o felie de paine cu salam ce au? Sendvisurile in Romania sunt pe cale de disparitie. Fa-ti un sendvis decat sa mananci merdenele. Ti-e sete? Bea apa. Ce beau bunicii tai cand le era sete? Apa, tuica, vin. O tineau pe natural”,  a zis George Buhnici in podcastul lui Gojira, potrivit dcnews.ro.

Alcoolismul, mai sanatos decat zaharul in perceptia lui Buhnici

Gojira a intervenit in discutie, fiind vizibil marcat de declaratiile lui Buhnici, declaratii din care parea ca este in favoarea alcoolismului, pe care il considera mai bun decat consumul de zahar.

“Alcoolism”! a afirmat Gojira, cand Buhnici indemna oamenii sa consume vin si tuica.

“Da, dar nu baga zahar. Zaharul este drog, spune nu drogurilor”, a subliniat George Buhnici.

“Deci mai bine alcoolism cronic decat diabet. Eu asta am inteles de la tine. Spune da alcoolismului, spune nu diabetului. Vrei sa fie acesta titlul podcasului?”, a zis Gojira razand.

“Nu. Am vorbit niste chestii aici care ar trebui sa ramana doar aici. Ai putea sa-i spui acestui podcast ‘fara nume’.”, a fost raspunsul lui George Buhnici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului