Vedete din Romania

#cristina cioran nastere #cristina cioran copil #cristina cioran fiica # sarcina cristina cioran #cristina cioran

Cristina Cioran, noi dezvaluiri despre nasterea prematura. Prin ce a trecut in ultima perioada

 
Viata Cristinei Cioran s-a schimbat total de cand a devenit mamica. Ea a demonstrat ca este o adevarata luptatoare si nu s-a lasat pusa la pamant de probleme. Vedeta traieste cele mai frumoase clipe alaturi de micuta ei, Ema, care o face sa zambeasca in fiecare zi. 
 
Cristina Cioran si fiica ei au fost infectate cu Covid-19 in perioada sarbatorilor, insa nu s-au confruntat cu forme grave ale bolii. De asemenea, micuta Ema s-a ales si cu o bronsiolita, insa mamica ei a recunoscut ca aceasta este rezistenta, puternica si curajoasa. 
 
"Am avut mare noroc amândouă pentru că atât ea, cât și eu am avut forme ușoare de COVID, așa că ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregătite, însă. Ea este foarte rezistentă și puternică, chiar și atunci când s-a simțit rău, parcă era mai curajoasă ca noi. Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucurăm că suntem bine, sănătatea este cel mai important lucru.", a spus Cristina Cioran, pentru Viva!.
 
Cristina Cioran a marturisit ca a trecut printr-o perioada grea, tinand cont ca Ema a ramas in spital timp de o luna si jumatate dupa nasterea prematura. Vedeta este fericita pentru ca episodul dificil a fost depasit si incearca sa ii ofere fiicei sale tot ce este mai bun. 
 
"Într-adevăr, a fost o perioadă foarte grea, atât fizic, dar mai ales emoțional, pentru că, deodată, nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul, pentru că Ema a stat în spital o lună și jumătate, dar totul a trecut. M-am educat să nu mă gândesc cu tristețe la trecut, așa că spun doar… bine că este trecut!
 
Acum sunt foarte bine, din păcate nu am revenit la trupul meu de sirenă de Marea Neagră pentru că nu am reușit, și nici nu m-am ambiționat foarte tare. Iar emoțional sunt concentrată exclusiv pe bebeluș, nu prea am avut timp să fiu deprimată. (râde) Greutăți nu sunt, au fost mici încercări, zic mici fiindcă sunt foarte multe probleme pe lumea asta și necazuri și l-aș mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că noi am avut probleme… Sunt foarte fericită, sunt foarte concentrată și sigură pe mine. Când mă uit la ea, râd cu ea, gângurește, nu mai contează nimic… e minunat!", a adaugat aceasta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare