Vedete din Romania

#marea finala #Survivor romania #crbl

CRBL, dezvaluiri despre Survivor. Ce o sa faca cu banii castigati in Republica Dominicana

Multi l-au urmarit pe CRBL cu sufletul la gura la Survivor Romania, unde si-a depasit toate limitele si a incercat sa ajunga cat mai aproape de marea finala. Totusi, fostul Faimos a fost eliminat din competitia extrem de dura. Intors acasa, el a marturisit ce o sa faca cu banii castigati acolo.

 

Survivor Romania este o emisiune care desteaza toate limitele, venind cu un format extrem de dur. CRBL a facut parte dintre Faimosii care au acceptat provocarea de a pleca in Republica Dominicana. Cu toate acestea, de curand, el s-a intors acasa, la familie.

Atunci cand vine vorba de banii castigati in Republica Dominicana, CRBL a dezvaluit ca isi doreste sa investeasca in muzica. El le pregateste fanilor numeroase surprize.

“Banii vin, banii pleaca. Am sa fac ce am facut de fiecare data: am sa investesc in muzica. Pregatesc un album rock-rapp, un turneu, pentru ca mi-e foarte dor de scena. Mai am foarte multe de spus si de facut si sunt pregatit sa investesc atat cat este necesar pentru a continua ce am inceput acum 28 de ani.”, a spus el pentru Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului