Vedete din Romania

#anamaria prodan #relatie #dezvaluiri #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan, reactie fulger dupa ce Laurentiu Reghecampf a vorbit despre relatia lor intr-o emisiune. Ce a avut impresara de spus la adresa fostului partener

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au format un cuplu timp de multi ani, astfel ca vestea divortului i-a luat prin surprindere pe fani. Antrenorul s-a decis, de curand, sa apara intr-o emisiune de televiziune. El a facut mai multe dezvaluiri despre viata personala.

 

Laurentiu Reghecampf a aparut la emisiunea moderata de Denise Rifai la Kanal D, unde a vorbit despre viata lui personala, inclusiv despre divortul de Anamaria Prodan. Intrebat daca ar mai fi divortat daca nu ar fi existat episodul cu Dan Alexa, antrenorul a raspuns:

“Nu, pentru ca nu stiam si niciodata nu m-a interesat sa controlez ce facea Anamaria. Intotdeauna merg pe premisa ca am incredere in omul de langa mine, asa cum si cel de langa mine are incredere. Apar discutii mai ales atunci cand esti persoana publica. Momentul cand s-a intamplat acel episod, eu am avut o discutie cu Anamaria, eu fiind atunci in Dubai cu ambii baieti. Nu am putut sa-i spun lui Bebe. Bineinteles, Bebe vedea tot ce se intampla, pentru ca aveam toate canalele romanesti in living. Si am luat eu acea decizie, am incercat sa trec peste acest moment, dar nu am putut. Imi pare rau ca i-am dat ei anumite sperante, dar cred ca cel mai bine era sa pun eu capat atunci.”

Multi au fost curiosi sa afle ce parere are Anamaria Prodan despre spusele fostului sot. Impresara a avut o reactie vehementa. De asemenea, aceasta a marturisit ca s-a hotarat, alaturi de familie, sa adopte o alta tactica atunci cand vine vorba despre antrenor:

“Nu vreau sa comentez, caci nu am vazut emisiunea si nu ma intereseaza ce zice Reghe. Se catara pe spatele meu si pe numele meu. Altfel despre ce sa vorbeasca? Antrenor de fotbal la toate emisiunile mondene. (n.r. rade) Intelegeti cum a ajus? Sedinte foto copy paste. Emisiuni mondene. Poate ca din banii aia traieste. De la TV. Am hotarat cu familia sa-l ignoram. Cand o sa-si revina, o sa ne mandrim cu el din nou. Asta ii si dorim! Sa se ridice si sa-si faca ordine in viata si sa-si recapete demnitatea! Eu ma pregatesc pentru turneul national EU SUNT VOI. Imi e dor sa vorbesc, sa fiu libera, sa ajut pe toata lumea sa inteleaga esenta vietii, sa aiba demnitate, mandrie. Sa inteleaga ca orice se poate face pe lumea asta dar numai cu capul sus si cu demnitate!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului