Vedete din Romania

#cove #declaratii #oana zavoranu #divort

Cove, primele declaratii despre divortul Oanei Zavoranu: „E foarte greu”

Saptamana trecuta, Oana Zavoranu si Alex Ashraf au dezvaluit ca divorteaza, dupa un mariaj care a durat aproximativ sapte.

Problemele din cuplul lor aparusera in presa inca de acum doi ani, insa atat Oana Zavoranu, cat si Alex Ashraf negau ca nu ar mai fi in cele mai bune relatii si continuau sa se afiseze precum un cuplu.

Timpul a trecut, se pare ca neintelegerile au fost din ce in ce mai mari, iar acum cei doi fosti amorezi au recunoscut ca nu mai exista nicio cale de impacare si ca divorteaza. Ba mai mult decat atat, Alex Ashraf deja s-ar fi mutat cu o alta femeie, care i-ar fi fost amanta.

Imediat dupa ce Oana Zavoranu si Alex Ashraf au confirmat ca divorteaza, jurnalistii de la Playtech au stat de vorba cu Gabriel Coveseanu, cunoscut de publicul larg drept Cove, cel care a fost primul iubit din lumea mondena al Oanei Zavoranu.

„Noi ne-am cunoscut acum multi ani, a fost o perioada frumoasa, apoi fiecare a mers pe drumul lui. Mi-e greu sa ma gandesc acum, sa emit judecati de valoare despre Oana de astazi, pe care eu nu o cunosc.

Mi-e greu sa vorbesc despre niste oameni pe care i-am cunoscut acum 20 de ani. Pentru ca noi, ca oameni, ne schimbam, suntem altii. Eu, daca te cunosc pe tine acum si ma intreaba cineva peste 20 de ani ce parere am despre tine, eu nu stiu cum evoluezi tu. Nu stii ce este in sufletul fiecarui om, cum a evoluat povestea lui de viata, ce s-a intamplat cu el. E foarte greu sa apreciezi”, a spus Cove.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare