Vedete din Romania

#rectie #cristi brancu #teo trandafir

Cristi Brancu, prima reactie dupa ce Teo Trandafir a fost data afara de Kanal D: „Ar merita”

In urma cu aproximativ o luna, cand cei de la Kanal D isi anuntau grila de toamna, publicul larg a avut un soc: Teo Trandafir si emisiunea ei nu vor mai fi vazute la TV!

Chiar daca au afirmat ca nu a fost data afara din televiziune si ca face parte in continuare din lista cu vedete pe care o au, cei de la Kanal D nu i-au mai oferit niciun alt proiect TV celebrei prezentatoare.

In schimb, Teo Trandafir poate fi auzita la Radio Impuls, alaturi de Mihai Hinda, in emisiunea Bara la Bara, difuzata de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00-19.00. Postul de radio Impuls este detinut tot de turcii de la Dogan Media, cei care detin si Kanal D.

Cristi Brancu, prezentator care pentru o perioada de timp s-a „duelat” cu Teo Trandafir pentru audienta, a avut acum un mesaj pentru fosta prezentatoare TV.

„Eu o admir pe Teo pentru tot ce a facut. Acuma, cred ca ea este in continuare arondata acolo. Altfel, mi-ar face mare placere sa ne mai intalnim si sa facem emisiuni impreuna. In momentul in care eu am aparut la Prima si am fost cumva pe acelasi tronson orar, era imposibil si din punctul postului Kanal D si al Primei TV sa continuam.

Eu o iubesc in continuare pe Teo. Sunt convins ca un om de valoarea ei trebuie intotdeauna sa fie la TV. Ar merita sa fie in continuare, sub o forma sau alta, intr-un format sau altul. Teo este un om cu un foarte mare potential. E de o calitate extraordinara, deci trebuie sa fie acolo”, a spus Cristi Brancu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului