Vedete din Romania

#afaceri #romania #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu revine in tara

Mihaela Radulescu nu a devenit o casnica in Monte Carlo. Ea a lucrat de zor la noul ei roman si la un plan de afaceri pentru lantul de mazine cu haine pentru copii pe care il detine impreuna cu fostul sot Elan Schwartzenberg.

Mihaela revine in curand in Romania insotita de fiul ei Ayan , pentru a lucra la extinderea afacerii " Picioru gras ", magazin de haine ale carui profituri merg intr-un cont pentru Ayan.

"In mai putin de doua saptamani voi veni in tara pentru a lansa alte sase magazine Picioru gras . Primul magazin marca Ayan a fost deschis asta-vara la Constanta, iar pana la primavara vom deschide unul mare si la Bucuresti. Al doilea motiv pentru care voi veni curand in tara este lansarea celei de-a doua carti pe care am scris-o, intitulata " Niste raspunsuri " si editata de Polirom", a declarat Mihaela Radulescu pentru Cancan.

Primul efort literar al Mihaelei a fost un adevarat succes. Volumul "Despre lucruri simple" s-a vandut in peste 50.000 de exemplare in primele opt luni de la lansare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului