Vedete din Romania

#binecuvantare #sarcina claudia patrascanu #tabara copii1 # nunta claudia patrascanu

Claudia Patrascanu, despre o noua sarcina. „Copiii mei mi-au dat binecuvantarea lor”

Claudia Patrascanu isi doreste sa devina mama din nou si sa se recasatoreasca, dupa divortul de Gabi Badalau. Intr-un interviu recent, cantareata a dezvaluit aceste planuri si a vorbit deschis despre ele.

La varsta de 44 de ani, Claudia Patrascanu considera ca maternitatea este un dar pretios si doreste cu pasiune sa aduca inca un copil pe lume. Ea subliniaza importanta unei familii fericite si stabile pentru cresterea si educatia unui copil si este pregatita sa ofere tot sprijinul si dragostea necesare unui nou membru al familiei sale.

Eu sunt foarte fericita ca am crescut si cresc doi copii atat de buni, incat pentru mine ceea ce gandesc, ce simt si ce isi doresc ei conteaza foarte mult. Daca cei mici isi doresc pentru mine sa fiu fericita, sa ma recasatoresc, sa le mai fac un fratior sau o surioara, pentru mine asta spune mult. Copiii mei vor sa ma faca fericita, nu vor sa ma vada singura, nu conteaza ce spune x, y, ei conteaza. Daca copiii mei mi-au dat binecuvantarea lor, atunci pentru mine e totul. Daca eu sunt fericita si ei sunt fericiti, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucreaza prin mintea oamenilor, prin sufletul lor si asa mi-a dat mie puterea Dumnezeu sa-i cresc si uite ca astazi de exemplu ei isi doresc sa ma recasatoresc, sa fiu fericita, sa avem o familie”, a spus Claudia Patrascanu pentru spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare