Vedete din Romania

#catalin bordea #divort

Ea e artista care i-a fost alaturi lui Catalin Bordea dupa divort. Putini se asteptau la asta

In urma cu doar cateva luni, in spatiul public a aparut informatia potrivit careia Livia si Catalin Bordea s-au despartit si urmeaza sa divorteze.

Chiar daca initial niciunul nu a dorit sa confirme zvonurile, dupa ce actele de divort au fost semnate, comediantul a recunoscut ca mariajul lui a ajuns la final.

Recent, in cadrul podcastului „Colegi de camera”, pe care il are alaturi de Nelu Cortea, Catalin Bordea a afirmat ca el nu si-ar fi dorit sa divorteze, insa a fost parasit de Livia.

Mai mult decat atat, Bordea a dezvaluit ca a reusit sa se mentina pe linia de plutire si datorita Andreei Antonescu, artista care l-a sustinut moral dupa divort.

 

„Eu trebuie sa-ti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine in perioada asta, care inca nu s-a terminat, dar... asa. Mi-ai dat un telefon. Din... vort! Din... cont! Cum se numeste? Cand te lasa sotia. Chiar e bine sa ai prieteni, mai ales in momentele grele. Uite, Nelu a fost mereu acolo si nu m-a judecat niciodata”, a spus Catalin Bordea.

„Am ales sa fiu acolo, un umar pe care te poti sprijini daca ai nevoie. Stiu cat de grele sunt anumite perioade din viata oamenilor si stiu cat de importanti sunt acei putini oameni care simt nevoia sa fie langa tine mai ales atunci. Datorita chimiei care a fost intre noi si a faptului ca am descoperit ca sunteti niste oameni buni”, a afirmat si Andreea Antonescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului