Vedete din Romania

#victor dorobantu # wednesday #thing

Cine este Victor Dorobantu, actorul care interpreteaza rolul lui Thing din serialul Wednesday

Serialul „Wednesday” se bucură de un real succes, fiind pe locul 1 în topul vizionărilor, pe Netflix. Actori celebri fac parte din distribuție, precum Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones, Luis Guzman, Christina Ricci sau Gwendoline Christie, dar și doi români: George Burcea, in rolul lui Lurch Addams, si Victor Dorobantu, Thing, „Mana” care apare mereu alaturi de Wednesday.

 

George Burcea este cunoscut de majoritatea romanilor, insa multi se intreaba cine este Victor Dorobantu si cum a ajuns sa joace in serialul momentului

Invitat in emisiunea „Vorbeste lumea”, Victor Dorobantu a povestit despre experienta lui in rolul lui Thing. „Am inteles ca a fost o cautare destul de mare in mai multe tari pentru rolul asta. Cand a venit regizorul in Romania, sunt sigur ca a cautat aproape toti magicienii de la noi din tara. Eu, la randul meu, sunt tot magician. Nu o sa ma las niciodata de spectacolele mele de magie. Au cautat un actor care sa aiba dexteritatea si personalitatea mainii. A fost o serie de castinguri in care ni se spunea sa trecem prin mai multe emotii cu mana: arata-mi cum arata mana ta indragostita!”, a spus Victor Dorobantu, originar din Ploiesti.

Intr-un interviu pentru urban.ro, Tim Burton, unul dintre cei mai indragiti regizori din lume, a povestit cum l-a ales pe Victor pentru rolul lui Thing. „Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mana pentru mine. El e personaj complet. Am facut auditii ca pentru oricare actor din poveste, i-am pus pe toti sa vorbeasca prin mainile lor. Iar el are o structura, o expresivitate si o emotie a mainii, o tipologie pe care o simti cand o vezi chiar daca nu o descrii in detaliu in cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte buna mobilitate si coordonare a mainii si a inteles foarte bine ce inseamna sa faci actorie prin mana ta. A fost minunat ca l-am gasit exact asa cum imi imaginam ca trebuie sa fie The Thing si ca era acolo langa noi, in Romania”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului