Vedete din Romania

#radu valcan #adela popescu #conflicte

Cum se intelege Adela Popescu cu mama lui Radu Valcan. “De obicei apar conflicte cand…”

Adela Popescu si Radu Valcan sunt impreuna de 12 ani si au impreuna trei baieti. Dupa atatia ani de relatie, vedeta PRO TV a dezvaluit cum se intelege cu soacra sa.

 

Chiar daca din popor se spune ca soacra este poama acra, Adela Popescu spune ca se intelege foarte bine cu mama lui Radu Valcan si ca a fost ajutata de soacra in perioada in care Radu a fost plecat in Thailanda. „Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada in care Radu a fost plecat in Thailanda (n.r. – sezonul trecut al emisiunii), doua saptamani a stat cu noi mama mea, doua saptamani a stat soacra si ai spune ca cele doua saptamani cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am impartit programul, ba chiar e super cool”, a declarat Adela Popescu pentru unica.ro.

Si Radu Valcan a ajutat la aceasta relatie buna intre nora si soacra, asigurand-o pe Adela ca ea este cea mai importanta pentru el. „Si a mai fost ceva important in relatia pe care eu o am cu ea si anume faptul ca Radu tot timpul mi-a transmis faptul ca eu sunt cea mai importanta. Si atunci, din pozitia asta, tu nu ai ce sa ai cu soacra, de obicei apar conflicte cand ti se pare ca sotul tau o pretuieste mai mult pe mama decat pe tine si atunci tu, ca sotie, incepi sa evidentiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic”, a mai spus Adela Popescu pentru sursa citata mai sus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare