Vedete din Romania

#mama theo rose #nunta theo rose #theo rose

Mama lui Theo Rose, detalii despre nunta artistei cu Anghel Damian: „Ce e dat de la Dumnezeu o sa se intample”

In urma cu doar cateva luni, Theo Rose si Anghel Damian s-au despartit de fostii lor parteneri si au inceput impreuna o relatie, iar recent au dezvaluit ca vor deveni parinti in 2023, pentru ca artista este insarcinata.

 

Informatia a fost oferita in premiera de catre cei de la Cancan si confirmata de parintii lui Theo Rose, iar la doar cateva saptamani dupa ce s-a aflat ca artista este insarcinata, mama ei a vorbit si despre nunta cantaretei cu Anghel Damian.

„Nu am discutat cu ei despre nunta, pentru ca este strict problema lor. Noi, ca parinti, trebuie sa avem mintea deschisa, sa gandim deschis. Nu mai traim vremurile care erau acum o suta de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei sa fie bine. In rest, totul se face in timp si cu calm. Daca este sa fie nunta, bine. Daca nu, asta este, ce e dat de la Dumnezeu o sa se intample. Ne bucuram de aceste momente frumoase alaturi de ei. Este incredibil ce se intampla. Theo este bine si se bucura de aceasta perioada frumoasa din viata ei. Anghel Damian este asa cum nu am mai vazut pana acum. Un baiat intelept, cu un rost in viata, este o persoana calda si placuta, este absolut minunat. I-am si zis ca este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe langa asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai vazut. Are grija de ea sa nu se oboseasca prea mult, sa ii fie bine. O iubeste si o protejeaza la fiecare pas”, a spus mama lui Theo Rose pentru Click.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare