Vedete din Romania

#charlotte nastase #fiica ilie nastase #acuzatii

Charlotte, fiica lui Ilie Nastase, acuzatii dure la adresa tatalui ei: „A incercat sa ma convinga sa ma sinucid”

In prima parte a lunii iulie, presa din intreaga tara a notat ca Charlotte, fiica adoptata de Ilie Nastase, s-a apucat de OnlyFans, iar declaratiile ei de la acea vreme au devenit virale.

 

Potrivit celor spuse de catre tanara, cel care i-a dat ideea de a se apuca de OnlyFans a fost chiar Ilie Nastase, tatal ei adoptiv, care i-a spus ca ar trebui sa faca orice pentu a castiga bani.

Acum, intr-un interviu pentru Click, Charlotte Nastase a lansat un atac dur la adresa tatalui ei, pe care il acuza ca o indeamna sa se sinucida!

„Sunt mandra ca sunt fiica lui. Dar se pare ca el nu vrea ca eu sa exist si chiar regreta ca m-a adoptat! Mereu ne-am inteles bine, dar nu stiu de ce vine acum sa-mi spuna ca el nu stie cine sunt eu si ca nu ma cunoaste deloc. Am cateva inregistrari cu el in care imi zice asta! Si nu doar ca-mi zice asa, dar el, practic, a incercat sa ma convinga pe mine sa ma sinucid! Mi-a zis sa iau o pastila ca eu nu am o viata! Imi tot zice asa de vreo doi ani. Prima data mi-a zis asta pe  24 decembrie 2020. Mi-a zis si acum trei luni, asa ca am decis sa nu mai incerc cu el, daca tot o tine asa, ca sa ma sinucid de fiecare data, nu face decat sa ma raneasca! In perioada COVID-ului i-am cerut sa ma ajute cu chiria si el mi-a trimis 600 de dolari pe luna! Ca de Craciun sa vina sa-mi spuna sa ma sinucid?! Daca e vorba de bani, atunci cum se face ca, in acelasi timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari in fiecare luna?! Deci nu prea cred ca e vorba neaparat despre bani. El a zis clar in inregistrare: «Pentru ca nu ai o viata, eu m-as sinucide in locul tau». Ca sa fiu sincera, eu cred ca el pur si simplu nu vrea sa mai aiba de-a face cu mine, nu stiu de ce pe mine intotdeauna tatal meu m-a dat la spate, m-a parasit. E jenant sa ai asa un tata, o persoana incredibila, asa un mare sportiv si el nici nu vrea sa ma vada! Sa spuna asa lucruri si sa-si lase propria fiica de izbeliste! Dar am supravietuit si, in sfarsit, sunt fericita”, a spus Charlotte, fiica adoptata de Ilie Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului