Vedete din Romania

#ellie white #nunta amanata #nunta Ellie White #promovare Ellie White # Doru Tincu

Ce secrete ascunde ruptura brusca dintre cantareata Ellie White si iubitul sau

Cantareata Ellie White, fosta voce a trupei DJ Project, trece printr-o perioada foarte dificila. Mai tot timpul artista este trista, cu o mina mereu suparata. Zambetul si emotiile de fericire pe care le afisa pana acum cateva luni, cand l-a adus pe lume pe micutul sau, au disparut parca brusc.

Nunta amanata

Desi principalul motiv pe care il invoca vedeta de fiecare data cand este intrebata de aceasta schimbare radicala de comportament sunt oboseala si stresul, in fapt, nefericirea lui Ellie White ascunde mari probleme in viata personala.

Primul lucru care a dovedit acest fapt a fost momentul amanarii nuntii sale cu Doru Tincu, cu care are o relatie de mai bine de cinci ani.

Surse apropiate celor doi ar fi sustinut inca de acum cateva saptamani ca un mariaj intre ei ar fi practic imposibil, deoarece nu se mai inteleg deloc si ca tot timpul sunt in certuri.

Dispute in public

Cu toate aceste dezvaluiri, Ellie White si iubitul sau au incercat sa pastreze aparentele, afisandu-se zambitori si fericiti la toate evenimentele mondene, un lucru destul de curios tinand cont de tensiunile care existau intre ei.

Totusi, conflictul mocnit a rabufnit pana la urma, iar de curand cantareata si logodnicul sau nu si-au mai putut stapani frustrarile, certandu-se si imbrancindu-se agresiv intr-o parcare a unui complex comercial, potrivit wowbiz.ro.




Inainte cu cateva zile de acest conflict, cantareata a fost surprinsa plangand intr-un parc din apropierea locuintei dupa o noua disputa cu partenerul si managerul sau, Doru.

Antonia, din nou marul discordiei?

Logodnicul cantaretei pare cel mai putin afectat de situatia in care se afla relatia cu femeia care i-a daruit de curand si un copil.

Acesta se afiseaza cu zambetul pe buze mai tot timpul, iar in urma cu cateva zile Doru parea si mai fericit decat de obicei dupa ce a petrecut cateva ore alaturi de cantareata Antonia, despre care se presupune ca ar avea o relatie cu Alex Velea de aproape un an. Logodnicul lui Ellie White parea ca a uitat de orice probleme in cele cateva ore petrecute alaturi de Antonia, pe care practic o sorbea din priviri.

Despartirea, o posibila strategie de promovare?

Un alt motiv care ar putea explica aceasta ruptura brusca intre Ellie White si Doru Tinca ar fi o posibila strategie de promovare, de care cantareata are mare nevoie pentru a reveni cat mai rapid in fruntea clasamentelor muzicale.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare