Vedete din Romania

#vedete #rihanna #anda adam #giulia anghelescu #vedete originale

3 vedete lipsite de originalitate

Originalitatea pe care si-o asuma multe dintre vedete in stilul lor vestimentar, in show-urile pe care le sustin sau in compozitiile lor nu este intotdeauna atat de veridica pe cat ele incearca sa o transpuna. De multe ori, celebritatile preiau anumite concepte de la alte vedete, care au reusit sa castige simpatia publicului prin actiunile si apartiile lor. Succesul de care s-au bucurat acestea le-a impins si pe alte vedete sa le preia stilul si sa si-l insuseasca. Iata cateva dintre celebritatile care se inspira de la alte vedete.

1. Rihanna

Una a fost printesa poporului, iar cealalta este printesa pop-ului. Da, ai ghicit, este vorba despre printesa Diana si despre celebra cantareata Rihanna. Artista pare sa fie una dintre cele mai mari admiratoare ale printesei Diana, mai ales in ceea ce priveste stilul vestimentar.

Printesa Diana a fost cunoscuta pentru bunatatea si filantropia sa, dar si pentru simtul sau estetic infailibil, care a influentat milioane de femei din intreaga lume.

Rihanna a urmarit si ea indeaproape stilul vestimentar al printesei Diana, iar multe dintre tinutele cu care aceasta din urma s-a afisat la diverse evenimente mondene seamana izbitor de mult cu cele purtate de Lady Di.



2. Giulia Anghelescu

Vedetele de peste Ocean fac show-uri de exceptie si foarte grandioase, cu care reusesc sa ii uimeasca de fiecare data pe fani. Originalitatea lor ajunge insa sursa de inspiratie a multor vedete autohtone. Printre acestea se numara si cantareata Giulia Anghelescu, care a sustinut in cadrul Premiilor RMA 2013 de la Brasov un show incendiar, spectaculos. Totul ar fi fost perfect, daca aceasta prestatie nu ar fi fost insa copiata pas cu pas de la cantareata Beyonce.

Costumatia cu paiete si miscarile scenice folosite de Giulia seamana izbitor de tare cu cele ale artistei americane.


3. Anda Adam

Anda Adam a reusit sa se mentina in preferintele publicului mereu, deoarece a stiut tot timpul cum sa se reinventeze. Totusi, pentru ca nu intotdeauna ai cea mai buna inspiratie, si Anda Adam a tras o ocheada la show-urile si stilul vestimentar ale vedetelor de peste Ocean. Cel mai mult i-a placut, se pare, excentrica Lady Gaga, deoarece multe dintre tinutele Andei Adam seamana foarte bine cu cele ale divei americane.




Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare