Vedete din Romania

#victor cornea #andreea balan #reactie

Ce a spus Andreea Balan cand a aflat ca Victor Cornea are un copil cu alta femeie. Reactia incredibila a artistei

Deja de cateva luni bune, Andreea Balan si Victor Cornea formeaza un cuplu, iar relatia lor a fost dusa la un alt nivel, daca ne luam dupa ce scriu tabloidele.

Din cate se pare, jucatorul de tenis a lasat Sibiul si s-a mutat la Bucuresti, in casa artistei, semn ca iubirea lor este una foarte puternica.

Recent, intr-un interviu pe care Andreea Balan l-a dat la Antena Stars, artista a dezvaluit ca Victor Cornea i-a spus inca de la prima intalnire ca el are un copil cu alta femeie, iar acest lucru nu a facut decat sa ii apropie si mai mult.

„Eu tot timpul spuneam, inainte sa fiu cu Victor, ca cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori: de la mine si de la fetitele mele. Victor s-a integrat foarte bine, pentru ca si el are foarte multa iubire de oferit. Avand un baietel, stie exact cum sa se poarte, cu rabdare, cu empatie. Faptul ca Victor are un copil a contat foarte mult ca eu sa-mi doresc aceasta relatie. Era un factor important ca barbatul cu care urma sa-mi intemeiez o familie, eu avand doi copii, sa aiba un copil, sa nu se mai puna problema de un alt copil. Faptul ca Victor mi-a spus de la prima intalnire ca are un baietel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori sa avem o relatie”, a spus Andreea Balan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare