Vedete din Romania

#planuri catalin bordea #catalin bordea #despartire

Ce planuri are Catalin Bordea dupa despartirea de Livia. „Mi-am pierdut sotia, dar..."

Catalin Bordea, cunoscutul comediant si jurat de la „iUmor”, trece printr-o perioada dificila dupa despartirea de sotia sa, Livia, cu care a avut o relatie de 11 ani.

 

In ciuda dificultatilor, Catalin Bordea incearca sa isi revina si sa isi pastreze echilibrul in viata. In ultima vreme, acesta a fost nevoit sa faca fata unor incercari suplimentare, deoarece mama sa se confrunta din nou cu lupta impotriva cancerului.

Cu toate ca situatia sa personala este foarte complicata, castigatorul show-ului „America Express – Drumul Aurului” are in plan sa plece intr-o scurta vacanta, sperand sa se relaxeze si sa se refaca. Despartirea de persoana pe care o iubea profund a fost o decizie dificila si neasteptata, dar parea ca relatia dintre ei nu mai putea fi salvata.

In ciuda tuturor provocarilor, Catalin Bordea se concentreaza pe a fi bine si isi face eforturi pentru a face fata acestei perioade tulburatoare din viata sa.

„E destul de greu sa imi fac planuri de vacanta acum si cam orice fel de planuri la nivel personal. Ma focusez pe latura profesionala unde lucrurile merg foarte bine, iar dupa ce termin filmarile la iUmor probabil voi evada o saptamana departe de Bucuresti. Ma concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut sotia, dar pe mine ma pastrez”, a declarat Catalin Bordea pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare