Vedete din Romania

#oana monea # insula iubirii #parinti

Cum au reactionat parintii Oanei Monea cand au aflat ca merge la Insula Iubirii

Oana Monea de la Insula Iubirii a abordat recent un subiect delicat intr-o discutie deschisa. Intrebata de fani despre opinia parintilor sai cu privire la participarea ei in calitate de ispita la Insula Iubirii, aceasta a dezvaluit ca are o relatie foarte apropiata cu ei.

 

Inainte de a intra in emisiune, parintii ei au sustinut cu incredere decizia Oanei de a accepta aceasta provocare si de a fi prezenta timp de doua sezoane ca ispita pe insula.

„Ce parere sa aiba? Bineinteles ca s-au bucurat! Mama s-a bucurat, tatal meu nu intra in astfel de discutii, dar mama s-a bucurat si m-a urmarit. Restul familiei mele la fel... sunt niste oameni deschisi, sunt niste oameni intelegatori, stiu absolut tot despre mine si despre viata mea, absolut tot, nu exista nimic ce ei sa nu stie. Cum ziceam... mai putin tatal meu, care este barbat si nu este atat de implicat in prostioarele noastre de femei, daca pot sa ma exprim asa. In rest, nu le-am ascuns niciodata nimic, nu m-au judecat cu absolut nimic, suntem foarte deschisi”, a marturisit Oana Monea pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

La numai 33 de ani, Oana Monea a realizat o impresionanta performanta in lumea antreprenoriatului, reusind sa-si construiasca o afacere proprie - un salon de infrumusetare - care nu numai ca ofera servicii specializate in domeniu, ci gazduieste si cursuri de formare profesionala, completate de un magazin online. Aceasta tanara din Constanta nu s-a oprit aici, deoarece a absolvit si Facultatea de Stiinte ale Comunicarii si Jurnalism, dovedindu-si astfel versatilitatea si determinarea in a-si urma interesele academice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului