Vedete din Romania

#declaratii #andreea antonescu #casatorie

Ce parere are Andreea Antonescu despre casatorie. Da vedeta o noua sansa unui viitor mariaj?

Andreea Antonescu a fost casatorita cu Traian Spak, alaturi de care are o fiica minunata, Sienna. De asemenea, vedeta se mai bucura de o micuta printesa, Victoria Venice, pe care o are din relatia cu Victor Vrinceanu. Atunci cand vine vorba despre un nou mariaj, cantareata nu refuza total ideea, sustinand ca inca mai crede in actul casatoriei.

 

“Ma bucur foarte tare ca am fost aleasa in aceasta seara ca sa fiu una dintre gazdele acestui eveniment frumos. Am venit cu tot sufletul ca sa fiu alaturi de ei pentru ca aici s-au intamplat cele doua evenimente fericite ale mele, botezul fetitelor. Si, de ce nu, poate va urma. (n.r. o nunta)

Nu spunem nu pentru ca in aceasta viata suntem pregatiti de orice, imbratisam cu drag evenimentele fericite, dar, pe de alta parte, incercam sa invatam si lectiile care vin in urma unor momente mai grele, ca sa zicem asa. Mai cred in actul casatoriei, mai cred si in acea poveste, de la inceput pana la sfarsit, mai cred intr-un happy end.

De ce nu? Dupa cum am spus, intotdeauna viata este plina de surprize, iar noi trebuie doar sa fim deschisi, sa le imbratisam.”, a spus Andreea Antonescu pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare