Vedete din Romania

#oana zavoranu #interdictie #pepe #casatorie

Ce interdictie avea Oana Zavoranu de la Pepe in perioada in care au fost casatoriti. "M-a pus sa aleg"

Dupa ani buni de la divort, Oana Zavoranu a avut curajul sa povesteasca despre interdictiile impuse de Pepe in timpul casniciei lor.

 

Fiind o actrita implicata in numeroase telenovele romanesti, Oana Zavoranu era nevoita sa joace scene intime sau de dragoste cu colegii de platou. Aceasta situatie nu era pe placul lui Pepe si i-a creat disconfort.

Recent, vedeta a inceput sa dezvaluie aceste episoade, care au adus-o intr-o situatie stanjenitoare fata de producatori. Se pare ca Pepe a pus-o in fata unei alegeri dificile: intre el si cariera. Aceasta dilema a contribuit la formarea unuia dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbiz-ului romanesc.

„El nu suporta ca eu sa ma pup, eram actrita. M-a pus in niste situatii foarte delicate fata de producatori, care imi ziceau ca sunt rol principal si ca nu puteau sa stinga lumina. Si el avea videoclipurile lui, in care se imbulina cu alea. Se pupa si el cu altele, dar eu nu i-am zis ca doarme pe balcon. M-a pus sa aleg intre el si cariera si l-am ales pe el, constransa de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niste trenuri importante. Eu nu i-am zis lui sa renunte la cantat”, declara Oana Zavoranu, in urma cu ceva timp.

Desi multi au crezut in povestea lor de dragoste, chiar si dupa ce s-au despartit, cei doi si-au refacut vietile amoroase, chiar daca au mai avut parte amandoi de aparitii in presa cu zvonuri legate de casniciile lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare