Vedete din Romania

#reactie dan badea # iUmor #Dan Badea #serban copot

Reactia lui Dan Badea dupa ce Serban Copot si-a anuntat plecarea de la iUmor. "Intr-un singur cuvant..."

 

Dupa anuntul recent al plecarii lui Serban Copot de la emisiunea „iUmor”, Dan Badea, celalalt prezentator al show-ului, a avut prima reactie. Comediantul a facut recunoscut faptul ca nu intentioneaza sa renunte la emisiunea de la Antena 1.

Pana in cel mai recent sezon, emisiunea „iUmor” ii avea ca prezentatori pe Serban Copot si Dan Badea. Cu toate acestea, Serban a decis sa se desparta de acest proiect, fapt pe care l-a anuntat in ziua in care a implinit 42 de ani.

Acesta a transmis un mesaj de multumire celor care l-au sustinut si au urmarit emisiunea la Antena 1. In ciuda plecarii colegului sau, Dan Badea a confirmat ca va continua sa faca parte din „iUmor” si sa isi mentina rolul de prezentator al emisiunii.

„Am vazut ce a scris si el. E un subiect care ma depaseste, nu as vrea sa vorbesc despre el! La umor nu renuntam niciodata! Intr-un singur cuvant, are umor, cred ca e foarte potrivit pentru ce fac eu. Propuneri pot fi multe, eu pot sa fac o gramada de lucruri, dar mi-a placut foarte mult aceasta echipa, este extraordinara. M-am regasit in energia lor! Sunt putin nebuni in cel mai frumos mod posibil, mi-a placut asta!”, a declarat Dan Badea, potrivit libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare