Vedete din Romania

#stefania #speak #declaratii #inselat

Speak, dispus sa o insele pe Stefania? "Adu-mi cea mai frumoasa femeie, dezbracata"

Speak si Stefania au fost prezenti la evenimentul de lansare a filmului "Barbie" in Romania, acolo unde nu au scapat de intrebari.

Subiectul principal de discutie a fost proiectul pe care il realizeaza alaturi de Florin Ristei, emisiunea "FIERTI PE INSULA". Cu spiritul sau caracteristic, jovial si vocal, Speak a raspuns cu deschidere tuturor intrebarilor. In special, s-a discutat despre infidelitate in cuplu, tema des intalnita in emisiunea "Insula Iubirii", pe care cei doi entertaineri o comenteaza.

Speak a afirmat ca este un barbat fidel, monogam si dedicat relatiei si femeii alaturi de care isi traieste viata. Indiferent cat de frumoasa ar fi o femeie, el sustine ca nu si-ar putea schimba comportamentul si ca ramane devotat partenerei sale.

“Daca as putea eu sa nu calc stramb? Oricand. Adu-mi mie cea mai frumoasa femeie din lumea asta, dezbracata, aici, nu se intampla nimic. Ca nu mai e despre asta. Gata, le-am facut pe toate!”, a declarat Speak pentru cancan.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului