Vedete din Romania

#irinel columbeanu #dumitru dragomir #azil

Dumitru Dragomir n-are mila de Irinel Columbeanu! Ce spune dupa ce fostul afacerist a ajuns la azil: „Omul prost”

In urma cu doar cateva luni, toata presa scria ca, dupa o viata pe care a trait-o doar in lux, Irinel Columbeanu a ramas fara intreaga avere si a ajuns la azil.

Odata cu aparitia acestor stiri au inceput sa apara si persoanele care au dat de inteles ca stiu ce se intampla cu Irinel Columbeanu si au afirmat ca vor sa fie langa el sa il ajute. Printre acestia s-au numarat Serghei Mizil, care a si strans bani pentru a-i plati azilul fostului afacerist, dar si Leo de la Strehaia, care a afirmat ca vrea ca Irinel Columbeanu sa se insoare cu sora lui.

Zilele, saptamani si lunile au trecut, lumea vorbeste tot mai rar despre faptul ca Irinel Columbeanu nu mai are bani si este la azil, insa Dumitru Dragomir si-a amintit de fostul afacerist si a vorbit la Fanatik despre drama acestuia.

Potrivit celor spuse de Dumitru Dragomir, marea problema este ca Irinel Columbeanu are un inceput de Alzheimer si ca, de fapt, el nu a avut deloc o avere de 150 de milioane de euro, asa cum se specula.

„Nu mi-e mila de el. Nu mi-e mila de omul prost. De oamenii prosti nu mi-e mila. De omul sarac mi-e mila. De omul care munceste mi-e mila. Eu sunt un milos! Dar de oamenii care au belsug si intra-n faliment... In faliment poti sa intri oricum, dar sa-ti pastrezi cel putin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncesti... Daca te lasa mintile, atunci nu esti de condamnat. Asta e viata, asa a facut-o Dumnezeu!

Bani multi nu a avut, mai mult de doua milioane nu a avut. Bani lasati de taica-su. Ca el nu a facut, el a cheltuit bani. El si doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc? Doamna lui, care acum e in America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul ca a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul ca are o boala necrutatoare, e in faza incipienta. Are un pic de Alzheimer. Si nu-mi place ca l-au luat si la misto. Leo de la Strehaia a zis ca sa se insoare cu sora lui si ii da o vila, ca vrea să-l ajute”, a spus Dumitru Dragomir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare