Vedete din Romania

#edward sanda #catalin bordea #atac

Catalin Bordea, atac dur la adresa lui Edward Sanda. "Cum merge acum acasa la socru?"

Catalin Bordea si Nelu Cortea au fost invitati la Podcastito Express, in calitate se fosti concurenti ai show-ului. Cei doi nu s-au putut abtine si au comentat parcursul lui Edward Sanda, artistul fiind pus la zid si de public pentru mai multe actiuni ale sale din show.

 

Podcastito Express a adus in discutie dificultatile intampinate de echipa Cleopatra Stratan si Edward Sanda in timpul competitiei. Acestia au avut probleme recurente, fiind adesea ultimii la probe, confruntandu-se cu dificultati in gasirea de transport rapid si cazare.

Edward Sanda a fost adesea criticat de catre fanii emisiunii pentru plangerile frecvente legate de conditii si competitie. In mediul online, i s-a reprosat ca se oprea frecvent pentru a cere mancare, intarziind astfel participarea sa si a Cleopatrei Stratan la probe.

Catalin Bordea si Nelu Cortea, castigatori ai sezonului 5 al "America Express", au analizat prestatia lui Edward Sanda in competitie. Observand comportamentul acestuia la diverse probe, Catalin Bordea a remarcant o scena in care cantaretul nu a dat dovada de curaj.

„Vreau sa-i multumesc lui Edward Sanda! De acum incolo, cand o sa am orice urma de lasitate, am pastrat momentul ala cu el. Cand o sa zic: «Cred ca am fost las astazi», o sa pun momentul ala cu el: «Baby, e prea periculos, hai tu!». Eu cand am vazut faza aia la TV, mi-a sarit popcornul din gura. Am zis ca aia e facuta la montaj: au lipit «baby» cu «este», cu «prea periculos» si cu «hai tu» din alta zi, ca altfel nu ai cum asa ceva, asa las?!

Da, cum merge ma el acum acasa la socra-su? Ba, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teama, mi-era frica sa nu sara de pe scena, ca era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, si nici femei cu silicoane. Acum vorbesc frustrarile din mine, ca daca mai aveam verigheta pe deget, acum ziceam si eu: hai, stai linistit!”, a spus Catalin Bordea, potrivit click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare