Vedete din Romania

#caate clase are florin salam #manelist #florin salam

Cate clase are Florin Salam. Manelistului nu ii este rusine sa recunoasca: "Am stat in a treia vreo 4 ani"

In cadrul emisiunii “40 de intrebari”, Florin Salam a vorbit despre multe subiecte din viata sa, inclusiv din copilaria sa, in special perioada cand era la scoala.

 

Florin Salam a spus cu sinceritate ca nu a avut o pasiune pentru scoala si ca de mic copil si-a dorit sa devina muzician. A dezvaluit ca a ramas repetent timp de mai multi ani, in speranta ca mama il va retrage din sistemul de invatamant. Dorinta lui constanta de a renunta la scoala l-a condus chiar la repetentie, dar acesta a fost pretul pe care a fost dispus sa il plateasca pentru a-si urma pasiunea pentru muzica.

„N-am fost cu scoala. Era sa spun spre rusinea mea... sau spre norocul meu. N-as vrea sa spun spre norocul meu pentru nu descuraja generatia de astazi. Eu n-am fost la scoala pentru ca n-am fost predestinat catre scoala, ci mai mult catre muzica. Daca vin din familie de muzicanti...

Si inca ceva, daca eu am ramas repetent nu stiu cati ani, sa zicem, cu toate ca eu invatam bine, dar faceam intentionat, sa raman repetent, ca nu-mi ardea, sa zica mama: <>.

Am stat in a treia vreo 4 ani si dupa ce au vazut ca stiam din prima, mama, numai premiul I luam, si au zis: <>.

Atunci mamaia a luat foc, a zis: <>, adica nu in a 5-a, in a 3-a, ca nu mai stia unde sa imi aduca mancare. Ea prefera sa ma lase tot in a 3-a, acolo stia ea sa-mi aduca pachet”, a povestit Florin Salam, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare