Vedete din Romania

#doina teodoru #Catalin Scarlatescu #despartire

Catalin Scarlatescu, adevarul despre separarea de Doina Teodoru, dupa „America Express”: „Trebuie sa-i lasi libertate omului”

Concurenti in primul sezon „America Express”, dupa ce show-ul si-a schimbat denumirea din „Asia Express”, Chef Catalin Scarlatescu si actrita Doina Teodoru, iubita lui, au aratat intregii lumi ca sunt un cuplu foarte sudat.

 

Odata intorsi in Romania, cei doi au luat insa o pauza de aproximativ doua saptamani in care nu s-au vazut deloc: ea a plecat la munte si in Bulgaria, in timp ce el a mers in Vama si in Delta!

Chiar daca unele voci afirmau ca dupa terminarea emisiunii de la Antena 1 ei se vor desparti, iata ca Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu sunt impreuna si in ziua de azi, iar celebrul bucatar le-a marturisit celor de la Click ca relatia merge bine.

„Trei zile am stat in Vama, dupa care m-am dus in Delta si in prima zi de Delta mi-am luat barca si mi-am intins doar betele, nici n-am aruncat la peste, doar am pus betele pe pozitie si am stat. A venit unul cu barca si m-a intrebat: «Ce faci?». «Stau». «Pai n-ai aruncate alea». «Si ce?». «Pai nu pecuiesti?». «Ba da». «Pai?». «Pai nu vreau sa prind nimic, vreau doar sa stau»! Pur si simplu am fugit si, in momentul in care ne-am intors amandoi acasa, ne-am uitat unul la altul si ne-a bufnit rasul si ne-am vazut de viata in continuare. Are ea ceva. Pur si simplu e intreaga la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atata tot. Nu exagereaza niciodata si imi da libertatea mea de care am nevoie. Si eu la fel. Trebuie sa ii lasi libertate omului”, a spus Catalin Scarlatescu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare