Vedete din Romania

#complicatie #operatie inima #catalin botezatu #turcia

Catalin Botezatu, prima reactie dupa ce a suferit o noua operatie in Turcia: „A fost evitata o complicatie”

La cativa ani dupa ce a aflat ca are cancer la colon si s-a operat in Turcia, reusind sa se vindece, Catalin Botezatu a revenit la spitalul in care viata lui a fost salvata.

Odata cu intrarea in spital si controlul periodic pe care l-a efectuat, Catalin Botezatu a aflat ca ar avea din nou unele probleme, astfel ca medicii l-au sfatuit sa isi monteze un stent la inima.

Zis si facut, asa ca romanul a intrat in sala de operatii. Iar dupa ce a suferit interventia chirurgicala, a oferit si prima reactie.

„Starea mea de sanatate este una buna. Ma simt foarte bine dupa aceasta interventie, mi-au mai montat un stent la inima si ma bucur ca am avut sansa sa nu ajung la complicatii. Ma voi intoarce acasa cu forte proaspete si pregatit sa-mi continui proiectele la nivel national si international. Sunt la spital alaturi de ingerul meu, Eva Pavel, si ma simt linistit si ocrotit”, a spus Catlain Botezatu.

„Ma bucur ca a venit pentru controlul periodic si astfel a fost evitata o complicatie ce putea aparea in urmatorul an. Desi procedura nu este una exterem de complicata, emotiile mele au fost la fel de mari ca la interventiile lui anterioare. Am fost alaturi de el in sala si marturisesc ca nu am intalnit nicio alta persoana la fel de puternica precum e Catalin Botezatu.

Echipa medicala a luat decizia de montare a stentului in urma unui consiliu format din medicii mai multor sectii. Va ramane internat in spital doar 24 de ore si apoi ne vom intoarce acasa linistiti si sanatosi”, a adaugat Eva Pavel, consilierul medical al lui Catalin Botezatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare