Vedete din Romania

#oana zavoranu #pepe #dragoste

Il mai iubeste pe Pepe? Oana Zavoranu a oferit un raspuns direct

Despartiti de mai bine de 12 ani, Pepe si Oana Zavoranu sunt la cutite si nu mai vorbesc unul cu altul, chiar daca povestea lor de iubire parea una desprinsa din filme.

Dupa ce a divortat de Oana Zavoranu, Pepe si-a refacut viata (chiar de mai multe ori), in timp ce Querida parea ca sufera in continuare dupa fostul ei sot.

Intr-un live pe TikTok, intrebata insistent de fani daca inca il mai iubeste pe Pepe, Oana Zavoranu a facut lumina in acest caz.

„L-am iubit foarte mult. Eu n-am sa fiu nesimtita ca el, sa spun ca a fost cea mai mare greseala a vietii mele. A fost frumos cat a fost, dar s-a terminat. Si din momentul in care s-a terminat, pentru ca nu l-am mai iubit, este mai mult decat aberant, stresant si inoportun sa ma mai intrebati daca il iubesc pe Pepe. Nu il mai iubesc pe Pepe, nu mi-e dor de el, nu ma interesează ce face, ii doresc fericire, tot binele din lume.

Am reusit sa va elucidez acest aspect care va intuneca si nu va lasa sa dormiti? Putem in aceasta seara sa inchidem pentru totdeauna acest subiect? Nu l-am mai iubit pe Pepe, ca de aceea am divortat de el. El nu intelegea, eu de sase luni veneam acasa la sase dimineata si tot incercam sa-i spun ca intre noi nu mai e ok, dormeam pe covor si, la un moment dat, am divortat.

Va dati seama ca nu il mai iubeam de dinainte sa fiu divortata de el, asa ca nu am cum sa-l iubesc acum, dupa atatia ani. Dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasa, ne-am casatorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia: noi doi impotriva tuturor. Se poate, ca femeie, sa nu-l mai iubesti pe cel de acasa. Cum se poate si ca barbat sa n-o mai iubesti pe cea de acasa”, a spus Oana Zavoranu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului