Vedete din Romania

#reactie atacuri #edward sanda #America Express

Reactia lui Edward Sanda la toate comentariile de hate, dupa ce a participat la America Express

 

Edward Sanda si Cleopatra Stratan au starnit reactii negative din partea la telespectatorilor dupa ce au participat la America Express, contrar sperantelor de a castiga sustinerea publicului.

Criticile s-au concentrat asupra lui Edward Sanda, pe care unii l-au acuzat ca nu a fost suficient de curajos in competitie. In timpul emisiunii, cuplul a trecut printr-o experienta tensionata in Columbia, fiind atacati de motociclisti inarmati. Reporterul lor a fost amenintat cu un pistol la cap, dar a reusit sa scape oferindu-i atacatorului telefonul sau. La revenirea in tara, Edward si Cleopatra au lansat o melodie inspirata de aceste evenimente si de momentele tensionate traite. Chiar si in urma acestei experiente, internautii au continuat sa aiba reactii negative la adresa artistului, iar acesta a decis sa raspunda hate-ului primit.

„Lumea isi da cu parerea despre atacul pe care l-am trait in Columbia. Si cei din exterior, dar si cei din interior (unii concurenti!), nu le dau numele ca si asa nu ii prea stie nimeni. Toti sunteti curajosi, viteji si neinfricati! Daca ati fi fost voi in situatia aia, cu siguranta ati fi trait aceeasi spaima, poate chiar si mai rau! Noi nu am vorbit de rau pe nimeni si nu am facut misto de ceilalti colegi din show, pentru ca asa suntem noi si asa suntem educati. Daca voi ati ales sa o faceti, pot sa spun doar ca sunteti prost crescuti! P.S: vorbiti de noi si ne cantati piesa, ca asa poate se mai uita si la voi cineva! Si, pentru astia care se cred puternici, viteji si neinfricati, comentand de pe canapea: vreau sa stiti ca Dumnezeu are grija de toti si de toate! In general, in viata asta, ce dai se cam intoarce, la un moment dat!”, a transmis Edward Sanda

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului