Vedete din Romania

#carmen tanase #declaratii #divort #despartire

Carmen Tanase, detalii despre divort. Cum s-a ajuns la despartire, de fapt

Carmen Tanase si regretatul sau sot, Victor Parhon, au fost casatoriti timp de trei ani, perioada in care au avut si un fiu. Totusi, cei doi au ajuns la divort, insa actrita a precizat ca nu ea a luat respectiva decizie. Chiar daca s-au separat, aceasta a ramas alaturi de fostul sot atunci cand el s-a imbolnavit.

 

„Nu eu am decis sa divortez si a fost foarte bine asa. Eu nu am vrut sa ma casatoresc, asta din instinct si observand prin alte familii. Eu am zis ca nu o sa fiu proprietatea nimanui. Si a zis ca o sa vina copilul, iar eu l-am intrebat daca hartia valoreaza mai mult decat sentimentele noastre. Pana la urma am cedat presiunilor familiei.

Apoi au inceput mici semne de proprietate si mici raci. Am zis ca nu are rost sa stricam prietenia si legatura frumoasa dintre noi. Ne-am dus sa divortam. Am fost intrebati daca suntem de acord amandoi, daca avem vreo pretentie, am spus ca nu si ne-a declarat divortati. Am insemnat niste hartii si am plecat de gat. Am ramas impreuna, noi nu ne am despartit practic niciodata, doar s-a anulat o hartie. Dupa divort s-au schimbat unele lucruri. Eu ma mutasem in alta parte si ne intalneam cum se intalnesc doi oameni cand se tatoneaza, nu mai esti obisnuit cu persoana respectiva. Asta a durat pana la sfarsitul lui.

Noi ne-am mutat impreuna inainte de a se imbolnavi. Tudor, copilul nostru, nu mergea la tatal lui. Tucu, asa ii zic eu, venea la noi acasa, adica in casa in care ma mutasem. Noi nu am impartit copilul ca nu a fost cazul, noi eram impreuna.”, a povestit actrita Carmen Tanase in podcast-ul „Galben”, potrivit Viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare