Vedete din Romania

#doina teodoru #Catalin Scarlatescu #alimentatie

Doina Teodoru, despre alimentele pe care nu le mananca. Ce intoleranta are iubita lui Catalin Scarlatescu

 

Chiar daca are o relatie cu unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din Romania, Doina Teodoru a recunoscut, recent, ca nu are o gama vasta de alimente pe care le consuma. Ba chiar, indragita actrita si-a dat seama ca are o intoleranta la lactoza, astfel ca a renuntat si la branzeturi de curand, dupa ce s-a confruntat cu mai multe probleme.

“Nu e prea greu sa ma feresc de ce gateste pe acasa pentru ca nu prea gateste pe acasa! Apoi, eu nu mananc foarte multe chestii. Spre exemplu, de cateva luni, de cand am inceput filmarile, nu mai mananc lactate. Aparent, am brusc aceasta intoleranta la lactoza. Nu mai pot manca lactate, desi le ador, imi plac branzeturile! Imi apar bubite pe piele, sunt tot felul de chestii de care nu as vrea sa vorbesc neaparat, dar nu imi fac bine! Atunci, am renuntat si la lactate, am renuntat si la tot ce inseamna grau. La mine se limiteaza mancarea, asa ca imi este foarte usor sa ma feresc de ce gateste Catalin la restaurant, spre exemplu. Am observat ca imi apareau bubite pe piele de fiecare data cand mancam lactate. Apoi, sunt clasicele, durerile de stomac! Imi este bine acum, ca nu mai mananc lactate, parca si tenul e mai curat. Lapte nu mai beau de ani de zile, nu prea imi place, beam lapte vegetal, mi se pare mai gustos si mi se pare ca sunt mai multe variante.”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului