Vedete din Romania

#oana roman #operatii estetice #adevar

Oana Roman, adevarul despre operatiile estetice: “Am gene bune din familie”

Oana Roman s-a decis sa vorbeasca despre operatiile estetice, dupa ce a fost acuzata de gurile rele ca ar fi apelat la ajutorul medicului estetician. Vedeta a marturisit ca nu a recurs la vreo astfel de modificare pana acum, caci se bucura de gene bune din familie. Cu toate acestea, ea a punctat ca are un complex.

 

„Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturaletea conteaza. Eu la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am facut absolut nicio interventie la fata. Nici neinvaziva, nici invaziva. Adica de niciun fel. Nu stau pe loc din punct de vedere al operatiior. Eu am gene bune din familie. Mama mea, bunica, strabunica, asa au mostenit aceste gene de la o generatie la alta. Mama mea, chiar daca este grav bolnava, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o ingrijesc sunt impresionate de tenu pe care il are. Nu are interventii, ci doar a folosit creme toata viata.

Nu mi-am facut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care il fac sunt tratamentele cosmetice si am un ritual cu creme si masti. Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe cand aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat ca trebuie sa ma epilez si sa-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matura. Am invatat sa am o rutina de creme, dar tarziu, pe la 30 de ani. Mama mereu imi spunea ca trebuie sa ma dau cu creme si sa-mi pun masti, ca trebuie sa am grija de tenul meu. Sunt haterite care ma acuza ca ma culc machiata. Ma trezesc mai devreme sa ma machiez, pentru ca stiu ca in ziua respectiva am ceva de filmat.”, a povestit vedeta pentru Ego.ro in emisiunea Ego Life.

Totusi, Oana Roman a adaugat ca isi doreste sa recurga la o interventie:

„Insa vreau sa fac ceva, dar nu este neaparat la nivelul fetei si Dana stie. Singurul complex real pe care il am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gusa, de aceea imi doresc sa scap de ea. Nu am avut complexul ca sunt grasa. Cea mai fericita perioada din viata mea era cand aveam cateva kilograme in plus.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului