Vedete din Romania

#previziuni 2024 #carmen harra #previziuni

Carmen Harra, previziuni pentru 2024: „Un an care ne socheaza”! Ce nenorocire s-ar putea intampla in Romania

Fara doar si poate, Carmen Harra este una dintre cele mai mediatizate femei din Romania, fiind considerata de unii drept o adevarata prezicatoare.

Fosta cantareata, Carmen Harra s-a mutat din Romania, insa ofera in continuare interviuri in care vorbeste despre viitorul omenirii. De aceasta data, ea a vorbit si despre ce s-ar putea intampla in tara noastra in 2024. Iar previziunile sunt destul de sumbre.

„2024 e un an karmic, afecteaza economia si inflatia. Ar fi bine sa investim banii, decat sa-i tinem la ciorap. In 2024 asteptati-va la niste schimbari care o sa va uimeasca. Este un an care ne socheaza, ne pune pe ganduri, ne aduce in lumina lucrurile pe care trebuie sa le rezolvam. E un an care ne aduce in fata evenimente peste noapte. Atentie la cutremure! Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii incep sa se retraga in zone montane, pentru ca se simt feriti. Totul este la nivel psihic si mental. Din cauza stresului, oamenii dezvolta tot felul de tulburari”, a spus Carmen Harra pentru WOWnes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului