Vedete din Romania

#livia #catalin bordea #iubita

Catalin Bordea iubeste din nou? Cine ar fi femeia care l-a ajutat sa o uite pe Livia

Anul trecut, dupa ce se intorcea de la America Express, Catalin Bordea divorta de Livia, sotia lui. Asta la scurt timp dupa ce a aflat ca femeia il insela cu Spike, nimeni altul decat bunul sau prieten si totodata cavalerul de onoare de la nunta.

Din pacate pentru Catalin Bordea, divortul a fost unul foarte greu, care i-a lasat urme pe suflet, astfel ca actorul s-a vazut nevoit sa mearga inclusiv la psiholog, pentru a depasi perioada neagra.

Iata ca lunile au trecut si, chiar daca inca vorbeste despre fosta lui sotie si despre divortul care l-a marcat, se pare ca Bordea si-ar fi gasit o noua iubita.

Potrivit jurnalistilor de la Cancan, Catalin Bordea se iubeste acum cu Olga Barcari, hairstylista vedetelor. Sursa citata noteaza ca actorul si tanara au petrecut Revelionul impreuna intr-un club de pe Calea Victoriei din Bucuresti, iar alaturi le-au fost si Anca Dinicu, Vlad Dragulin, George Tanase si Ionut Rusu.

Chiar daca la miezul noptii s-a postat singur pe retelele de socializare, cei de la Cancan afirma ca Bordea ar fi inceput de aproximativ o luna sa iasa cu Olga Barcari, care intre timp i-ar fi devenit iubita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului