Vedete din Romania

#zanni #colaborari #alex velea #prietenie #cearta

Reactia lui Alex Velea dupa ce Zanni a dezvaluit ca nu mai sunt prieteni si nu mai colaboreaza. ”Nu regret nimic”

Alex Velea a reactionat dupa ce Zanni a dezvaluit ca a decis sa paraseasca grupul lor de artisti si sa puna capat prieteniei cu artistul.

 

Alex Velea este un veteran al industriei muzicale din Romania si a sustinut mai multi artisti tineri, inclusiv pe Lino Golden, Mario Fresh si Zanni.

Multi dintre acesti tineri au devenit cunoscuti pe scara larga datorita sprijinului oferit de Velea. Cu toate acestea, treptat, unul cate unul, au incheiat orice colaborare cu el. Zanni a fost ultimul care a parasit grupul talentat al lui Velea si a facut cateva declaratii in care a afirmat ca prietenia lor s-a incheiat si ca nu se regaseste in ceea ce Velea promoveaza.

In fata acestei situatii, Alex Velea a raspuns ca, probabil, fostul sau protejat a facut cea mai buna alegere atunci cand a decis sa urmeze un alt drum de unul singur. Cu toate acestea, chiar daca relatia lor profesionala s-a incheiat si prietenia lor nu mai e ca inainte, Velea a mentionat ca incearca in continuare sa pastreze o legatura cu Zanni.

Artistul a subliniat ca este un om empatic si ii pasa de cei din jurul sau. Chiar daca nu mai sunt colegi, Velea il considera in continuare unul dintre prietenii sai si ii doreste mult noroc in viitor, indiferent de drumul pe care il va alege.

El intelege reactia lui Zanni si considera ca libertatea si realizarea personala sunt extrem de importante. Daca Zanni nu s-a simtit bine in grupul lor, probabil ca alegerea de a porni pe un alt drum a fost cea mai potrivita pentru el.

Intrebat daca plecarea lui Zanni l-a afectat in vreun fel, dupa ce si Mario si Lino au luat aceeasi decizie, Alex Velea a marturisit ca nu exista o astfel de problema. Artistul a explicat ca intentiile sale au fost intotdeauna curate si sincere si ca, prin faptul ca ajuta alti artisti la inceput de drum, isi respecta promisiunea facuta in tinerete.

"Eu nu cant despre fete, cant despre dragoste. Nu-mi pare rau de niciun gest facut, nu regret nimic. Nu m-am simtit niciodata folosit. Nu vreau ca acest lucru sa fie interpretat in acest sens. Mie imi face placere sa ajut oamenii. Consider ca asta este ceea ce trebuie sa fac. Inca de cand eram adolescent, imi doream sa primesc o mana de ajutor. Mi-am promis ca, atunci cand voi avea oportunitatea sa fac acest lucru, voi ajuta oamenii cu dragoste. Si asta fac, fara nicio problema", a spus Alex Velea, potrivit Fanatik.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului