Vedete din Romania

#inmormantare rona hartner #rona hartner

Cand si unde va fi inmormantata Rona Hartner. Trupul neinsufletit al artistei inca se afla in Franta

 

Dupa o indelungata si grea batalie cu o boala nemiloasa, Rona Hartner a parasit aceasta lume la varsta de 50 de ani. Artista s-a stins in Franta, acolo unde a dus ultima batalie cu aceasta boala crunta.

Diagnosticata cu cancer la colon si ficat in 2019, Rona a reusit sa invinga boala in urma unui tratament intensiv. Cu toate acestea, in 2023, boala a recidivat, iar eforturile medicale s-au dovedit a fi neputincioase in fata inevitabilului.

Corpul neinsufletit al regretatei artiste va fi repatriat in tara natala miercuri, iar ceremonia funerara va avea loc vineri, pe 1 decembrie, chiar de Ziua Nationala a Romaniei.

Rinda Hartner, sora indurerata a Ronei, a facut cunoscuta dorinta artistei de a fi inmormantata alaturi de ceilalti membri ai familiei care au plecat din aceasta lume. Sicriul va fi inchis, marcand astfel sfarsitul unei vieti dedicate artei si luptei impotriva bolii.

"Sunt proceduri speciale cand e repatriere. Rona si-a dorit sa fie inmormantata alaturi de strabuni, la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo este si tata, acolo sunt buncii, strabunicii. O sa fie o mica veghe la capela serviciilor funerare, luni o sa fie o alta, cu o slujba, si atunci o sa ii inchida sicriul si il sigileaza, pentru ca sunt anumite norme de respectat, dupa care ea o sa plece cu avionul spre Bucuresti. O sa ajunga miercuri si noi o sa venim de marti ca sa o iau de la aeroport cu serviciile funerare din Bucuresti si o sa o ducem la capela cimitirului Bellu", a declarat Rinda Hartner, potrivit spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului