Vedete din Romania

#acuzatii dure #Asia Express #lia bugnar

Lia Bugnar le aduce acuzatii dure producatorilor emisiunii Asia Express. "Esti ca un cobai pe o rotita si dansezi cum vor ei"

La trei ani dupa ce a participat la emisiunea „Asia Express”, Lia Bugnar le aduce acuze serioase producatorilor show-ului de la Antena 1. Actrita a dezvaluit aspecte socante din spatele camerei de filmat, afirmand ca s-a simtit tratata ca un cobai pus sa danseze sub lumina reflectoarelor doar pentru a atrage audienta.

 

Lia Bugnar a facut echipa cu actrita Maria Buza in cel de-al treilea sezon al emisiunii „Asia Express” in 2020. Desi a avut parte de experiente dificile in timpul competitiei, desfasurata in Asia, nu in America, Lia Bugnar a fost nemultumita, in special, de modul in care au fost tratate de producatorii show-ului. La iesirea din concurs, Lia Bugnar a simtit ca a fost folosita pentru a atrage atentia publicului.

Acum, Lia Bugnar aduce acuzatii grave producatorilor emisiunii, afirmand ca a fost pusa in postura de cobai. Aceasta sustine ca, in ciuda numeroaselor situatii limita prin care a trecut in concurs, multe dintre ele nu au fost difuzate, iar cele cateva minute aparute pe ecran au reprezentat doar o mica fractiune din totalul experientei lor. De asemenea, actrita acuza producatorii ca prefera sa difuzeze imagini scandaloase pentru a creste audienta, chiar daca acestea pun concurentii in situatii nefavorabile. Conform contractului, participantii sunt filmati timp de 16 ore non-stop si nu au dreptul sa comenteze sau sa cenzureze modul in care sunt prezenti in emisiune.

„De la a treia editie eu nu m-am mai uitat. N-am mai putut. Ei te baga asa intr-un sablon. Ba ca esti mai in varsta, au nevoie de antipatici si de simpatici. Eu nu am stiut ca e asa ca nu ma duceam. Eu nu distribui niciodata un actor intr-un spectacol de-al meu intr-un rol pe care nu si-l doreste. Nu vrea el, il iau pe altul.

Problema cu astfel de emisiuni si, in special cu asta, e ca te imbrancea intr-un rol pe care tu nu-l voiai, in care realmente nu erai tu”, a dezvaluit Lia Bugnar, in podcastul “E vremea mea”.

„ Aveau posibilitatea sa faca asta pentru ca ne filmau 16 ore pe zi.In alea 16 ore tu-mi gasesti vreo 600 de mutre nefericite, mai ales cand stai atata in soare si le pui unde vrei tu.

Te fac de n-ai aer! Noi am tot stat sa ne gandim, am tras de timp, am semnat contractul intr-o luna, am stat foarte mult ca sa incercam sa ne luam niste masuri. Nu poti sa-ti iei nici o masura!

Te-ai dus acolo, esti ca un cobai pe o rotita si dansezi cum vor ei, indiferent ce faci tu acolo bine sau rau. Filmul se face la final, acasa!”, a mai spus actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului