Vedete din Romania

#mama cabral #cabral #droguri

Cabral, viral pe internet. Ce a spus despre mama sa: "E asa de cand cu drogurile"

Cabral este om de televiziune, dar si detinatorul unui blog plin de umor, de care se ocupa periodic, iar articolele sale starnesc mereu reactii pozitive in mediul online.

 

Recent, Cabral a postat pe Facebook un nou articol de pe blogul sau intitulat “Mama a reusit sa se lase de droguri”. Desi titlul i-a socat pe toti care stiu ca mama lui Cabral este fosta sportiva, ulterior aveau sa afle o poveste care a starnit hohote de ras.

Totul ar fi inceput in momentul in care un meserias ar fi venit sa repare ceva, iar mama lui Cabral nu a reusit din prima sa o strige pe nume pe fiica prezentatorului, Namiko.

„Meseriasul, zambind, imi spune: Asa e si la mine. Pana nimeresc copilul corect ii strig pe toti inainte… Si exact in acel moment, fix in acea clipa mi-a incoltit gandul rau. Firea mea de mancarime-n cur a zis ca nu se poate irosi asa ocazie superba. Imi iau o fata serioasa, ma uit adanc in ochii omului, dau din cap amarat si-i spun: Nu. La mama e asa de cand cu drogurile”, a povestit Cabral.

„Se uita dupa mama care-si facea senina o cafea. Se uita iar la mine. Ridica din sprancene. Inghite in gol si cu o mana ezitanta arata inspre mama: Dansa?”, a continuat Cabral.

„A inceput cu marijuana. In perioada de extasy a fost relativ OK, doar ca n-o mai scoteai din festivaluri si rave-parade… Apoi s-a dus la d-alea si mai rele. (...)Bine ca nu i-a placut heorina… dar cocaina a facut-o cu capul.

Au fost cativa ani grei. (...) Acum mama e bine. S-a lasat de droguri. Doar ca acum a dat in patima alcoolului… o rupe pe tuica!”, a povestit Cabral pe blogul sau.

„Si m-a auzit buzoianca, desigur. Nu pot sa va spun ce-a fost la gura ei… dar pot spune ca mi-a promis o mama de bataie d-aia misto. Inca nu s-a livrat bataia, dar la masa de Craciun in familie am surprins-o de cateva ori cu niste cutite mari, privind spre mine”, a incheiat Cabral povestea.

Postarea a devenit virala in mediul online si a obtinut mii de like-uri si sute de comentarii: “Nu te potolesti odata. Vezi, vezi, c-o prinzi vreodata in pasa rea si te trezesti pus la colt, pe graunte”, a fost una dintre reactiile internautilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare