Vedete din Romania

# cabral parasit #andreea ibacka #republica dominicana #cabral

Cabral, parasit de sotie in Republica Dominicana: „Sunt singur cuc si am o sticla intreaga de gin”

Plecat in Republica Dominicana pentru a fi prezentator al show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, Cabral i-a avut alaturi de el pe sotia lui, Andreea Ibacka, si pe cei doi copii ai lor, Namiko si Tiago.

 

Insa, deoarece in ultimul timp vremea nu a fost chiar prielnica in Dominicana, iata ca Andreea Ibacka a decis sa se intoarca in Romania impreuna cu Namiko si Tiago, astfel ca prezentatorul a ramas departe de casa.

Intr-un mesaj postat pe retelele de socializare, Cabral a anuntat pe toata lumea ca nu mai are familia alaturi, facand haz de necaz.

„Mi-a plecat familia spre casa. Si sunt singur aici si mi se pare ca-mi strange naibii ceva inima si stau ditamai animalul cu moaca de milog privind in gol. Sunt singur cuc si am o sticla intreaga de gin. Si trei sticle de tonic. O sa ma apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar. Asa ca daca nu adorm repede… stati departe de pagina asta a mea, ca se da cu muci si valelei. Si daca am greseli in text… sunt deja la al doilea pahar, asa sa stiti voi”, a scris Cabral pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului