Vedete din Romania

#Anghel Damian #theo rose #relatie #dezvaluiri

Theo Rose, dezvaluiri despre relatia cu Anghel Damian: „Si eu cum fac?”

In urma cu doar cateva luni, presa tabloida a notat ca Theo Rose s-a despartit de iubitul ei, care era nepotul lui Nea’ Marin de la Antena 1, si ca artista are un nou iubit: nimeni altul decat Anghel Damian, despre care se stia ca se iubeste cu Lia Bugnar.

 

Incurcate sunt caile Domnului, insa atat Theo Rose, cat si Anghel Damian au afirmat ca nu si-au inselat partenerii si ca relatia lor a inceput cand deja erau doi oameni liberi si fara obligatii. Doar ca lumea a facut speculatii, deoarece Anghel Damian este scenarist la „Clanul”, serial in care joaca... Theo Rose!

Din distributia serialului „Clanul” face parte si Codin Maticiuc, astfel ca acesta a profitat si i-a invitat la podcastul sau, „La mijloc”, pe Anghel Damian si Theo Rose, pentru a vorbi despre deja celebra pelicula, cat si despre relatia lor.

„La filmari chiar ne vedem de treaba noastra. Aproape ca nu ne vedem la filmari, de fapt, in afara de ce tine de indicatii. La un moment dat, radeam cu Anghel, nu stiu, erau primele zile de filmare, si a venit la mine sa-mi explice ceva ce aveam de facut. Imi explica o stare si intelegeam perfect. Ma uitam in gol asa si dupa ce mi-a explicat i-am zis: «Da, si eu cum fac?». Si el a zis: «Eh, asta e singura intrebare care in actorie nu exista: Cum fac?». M-a ajutat foarte mult faptul ca el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie sa spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie sa o am”, a spus Theo Rose in podcast.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului